PLX

CUPRU
TECLADO
Afiseaza tot

Descriere
Tabla plana moale PLX
Stratul final de acoperire al tablei plane mole este o solutie inovatoare - o combinatie de straturi succesive de protectie si granule speciale.

Aceasta confera tablei plane Lindab calitati anticorozive superioare, o excelenta rezistenta la zgariere, precum si usurinta in intretinere. Combinatia dintre aluminiu si zinc - numita Aluzinc, aplicata ca strat de protectie otelului, da nastere unei suprafete de o stralucire metalica. Aceasta acoperire confera acoperisului o protectie la coroziune excelenta de-a lungul timpului, precum si o buna maleabilitate.
Cand alegi acoperisul faltuit de la Lindab nu inseamna doar ca vei avea o cladire ce se va integra armonios in cadrul existent, fie ca vorbim de case vechi, de cladiri clasate ca monumente istorice sau de arhitecturi ultramoderne. Inseamna si ca vei avea acces la cunostintele si suportul nostru, pentru ca munca ta de proiectare si constructie sa fie mai usoara si mai precisa.
Ca performante, tabla plana moale de la Lindab se comporta foarte bine in cazul prelucrarilor manuale si mecanice, cum ar fi profilarea si faltuirea, acoperirea neinregistrand deteriorari sau crapaturi. Acoperisul faltuit poate fi montat folosind fasii de tabla mai scurte sau mai lungi. Alegerea unei anumite tehnici de montaj depinde de panta acoperisului sau de efectul pe care vrei sa-l obtii.

Va stam la dispozitie la