Sistem Pluvial Wetterbest

Rondo
W35
Afiseaza tot

Descriere
Sistemul complet de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş. Completează funcţionalitatea acoperişului asigurând o drenare eficientă a apei.
Sistemul complet de drenaj Wetterbest este format din componente prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricaţie, la dimensiuni exacte, sunt etanşe şi rapid de asamblat şi montat.
Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate, sistemele de drenaj Wetterbest pot fi utilizate în orice climat şi au o durată ridicată de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.
Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.
Sistemul complet de drenaj Wetterbest este produs în două variante tipodimensionale:
Wetterbest 125/88, unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.
Wetterbest 150/97, unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm.
Sistemul complet de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş.
La Wetterbest, căutăm constant să îmbunătăţim şi să inovăm sistemul complet de drenaj. Tocmai de aceea am adus în portofoliul nostru cel mai nou tip de oţel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la Voest Alpine.
Noua materie primă de la Voest Alpine combină durabilitatea cu uşurinţa utilizării, flexibilitata, garanţia şi estetica.

Va stam la dispozitie la