Tigla Plus Wetterbest

Tigla Gladiator Wetterbest
Tigla Colosseum Wetterbest
Afiseaza tot

Descriere
Țigla metalică Plus sau tabla acoperiș Plus dispune de cea mai înaltă treaptă dintre module de pe piață – 30 de mm. Acest lucru îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite, cu o formă extrem de elegantă.

Materie primă : Oţel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : 0,5-0,55mm
Strat protecție Zinc : 225-275 g/m²
Strat protecție vopsea : 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri : 450-6000 mm
Pantă minimă la montaj : 14⁰ (1/4)

Caracteristici tehnice
Țigla metalică Plus este un panou de țiglă metalică cu simetrie față de axa longitudinală, astfel încât există posibilitatea montajului intercalat, în zig zag, atunci când sunt folosite panouri unimodulare (430 mm).
Profilele de țiglă metalică Plus sunt realizate din materie primă de calitate, provenită de la cei mai importanți producători de oțel prevopsit din Europa.
Componentele sistemului de învelitoare de tip țiglă metalică Plus sunt concepute și produse în unitățile noastre de producție din România, folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Totul într-o varietate de forme, culori și protecții pentru a răspunde prompt unei game variate de gusturi și stiluri arhitecturale.
În cazul montajului țiglei metalice Wetterbest Plus cu lungimi mai mari de 430 mm, recomandăm ca dispunerea acestora să se realizeze de la dreapta la stânga.
Domeniul de utilizare Țigla metalică Plus:
Cu o geometrie ce amintește de învelitorile tradiționale și cu simetrie a zonelor de suprapunere longitudinală față de axul central, țigla metalică Plus se poate monta pe majoritatea formelor de acoperiș.

Secțiunea transversală
Lăţime totală panou ţiglă : 1210 mm
Lăţime utilă panou ţiglă : 1150 mm
Înălţime ondulă ţiglă : 30 mm


Secțiunea longitudinală
Distanţa la şipcuire : 350mm
Înălţime treaptă între paşi : 30 mm
Lungime pas ţiglă: 350 mm

Va stam la dispozitie la