W18

W35
W10
Afiseaza tot

Descriere
Tabla cutată Wetterbest W18, cu o înălţime a cutei de 18 mm, este ideală pentru lucrări de placare a pereţilor industriali, pentru acoperişurile construcţiilor rezidenţiale. Se mai poate folosi și pentru clădiri funcționale sau cu destinație agricolă (șoproane, garaje etc.). Tabla cutată Wetterbest W18 prezintă o greutate specifică mică, fără efecte negative asupra durabilităţii construcţiei.

Materie primă : oțel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : până la 0,7 mm
Strat protecție vopsea : 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri : până la 12000 mm

Tabla cutată Wetterbest W18 este incombustibilă şi nu influenţează clasa de rezistenţă la foc a construcţiei.

Domeniul de utilizare:
Panourile de tablă cutată W18 cu profil trapezoidal sunt folosite la placări in cazul proiectelor industriale, la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cat şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.
Transport, manipulare şi depozitare Tabla cutată Wetterbest W18
Tabla cutată se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea in spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (ex. mortar, acizi, pămant etc).

Va stam la dispozitie la