W10

W18
W8
Afiseaza tot

Descriere
Tabla cutată Wetterbest W10 este recomandată pentru placări și anvelopări interioare și exterioare, construcție garduri și împrejmuiri, sageac etc.

Materie primă : oțel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : până la 0,5 mm
Strat protecție vopsea : 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri : până la 3000 mm

Tabla cutată Wetterbest W10 cu profil trapezoidal este disponibilă in două dimensiuni pe lățime, 1150 mm, respectiv 870 mm. Cu înălțimea cutei de 10 mm, tabla cutată Wetterbest W10 poate fi folosită la lucrări de placare și invelire pe suport continuu. Este ideală pentru proiecte industriale, la exteriorul respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.
Tabla cutată Wetterbest W10 prezintă o greutate specifică mică, fără efecte negative asupra incărcării construcției. Este incombustibil și nu influențează clasa de rezistență la foc a construcției.

Domeniul de utilizare:
Panourile de tablă cutată W10 cu profil trapezoidal sunt folosite la placări in cazul diferitelor soluții de amenajări la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor, pentru invelitori de acoperișuri montate pe suport continuu, imprejmuiri etc.
Transport, manipulare şi depozitare:
Tabla cutată Wetterbest W10 se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea in spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (ex. mortar, acizi, pămant etc).
Protecţia mediului Tablă cutată Wetterbest W10
Produsul este neutru din punct de vedere biologic, nu prezintă emisii radioactive şi nu este factor de poluare a mediului.
Tabla cutată Wetterbest W10 este recomandată pentru placări și anvelopări interioare și exterioare, construcție garduri și împrejmuiri, sageac etc.

Va stam la dispozitie la