W35

Sistem Pluvial Wetterbest
W18
Afiseaza tot

Descriere
Tabla cutată Wetterbest W35, cu o înălțime a cutei de 35 mm, poate fi folosită pentru lucrări de placare a pereţilor halelor industriale şi a acoperişurilor de dimensiuni mici şi medii ale acestora, pentru acoperişuri de construcţii rezidenţiale şi comerciale. Tablă cutată Wetterbest W35 prezintă o greutate specifică mică, fără efecte negative asupra durabilităţii construcţiei.

Materie primă : oțel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : până la 0,7 mm
Strat protecție vopsea : 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri : până la 12000 mm

Tabla cutată Wetterbest W35 este incombustibilă şi nu influenţează clasa de rezistenţă la foc a construcţiei.

Domeniul de utilizare:
Panourile de tablă cutată Wetterbest W35 cu profil trapezoidal sunt folosite la placări în cazul proiectelor industriale, la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.
Transport, manipulare şi depozitare:
Tabla cutată Wetterbest W35 se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea în spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (ex. mortar, acizi, pământ etc).
Protecţia mediului Tabla cutată Wetterbest W35
Produsul este neutru din punct de vedere biologic, nu prezintă emisii radioactive şi nu este factor de poluare a mediului.

Transport, manipulare şi depozitare Tabla cutată Wetterbest W18
Tabla cutată se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea in spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (ex. mortar, acizi, pămant etc).

Va stam la dispozitie la