W8

W10
Tigla Falt
Afiseaza tot

Descriere
Tabla cutată Wetterbest W8 este recomandată pentru placări interioare și exterioare și, de asemenea, pentru sageac.

Materie primă : oțel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : până la 0,5 mm
Strat protecție vopsea : 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri : până la 4000 mm

Tabla cutată Wetterbest W8 , cu o înălţime a cutei de 8 mm, e ideală pentru lucrări de placări interioare şi exterioare, acoperișurile clădirilor civile (case, blocuri de locuințe, birouri), compartimentări, amenajări, garduri. Panoul de tablă cutată W8 prezintă o greutate specifică mică fără efecte negative asupra durabilităţii construcţiei. Tabla cutată Wetterbest W8 este incombustibilă şi nu influenţează clasa de rezistenţă la foc a construcţiei.

Domeniul de utilizare:
Tabla cutată Wetterbest W8 este utilizată la realizarea lucrărilor de placări la exteriorul, respectiv interiorul construcţiilor, pentru pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cat şi pentru construcţii civile (case, blocuri de locuinţe, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.

Transport, manipulare şi depozitare:
Tabla cutată se livrează paletizată, pentru evitarea deteriorării. Este obligatorie stocarea in spaţii uscate şi aerisite, ferite de acţiunea directă a soarelui, a umezelii şi a materialelor cu potenţial agresiv (ex. mortar, acizi, pămant etc).
Protecţia mediului Tabla cutată Wetterbest W8:
Produsul este neutru din punct de vedere biologic, nu prezintă emisii radioactive şi nu este factor de poluare a mediului.
Tabla cutată Wetterbest W8 este recomandată pentru placări interioare și exterioare și, de asemenea, pentru sageac.

Va stam la dispozitie la