Despre noi

ADA MASTER GRUP


Cine suntem


ADA MASTER GRUP a luat ființă în anului 2012 când cei care acum dețin funcții de management în firma, pe baza experiențelor personale de ani de zile în domeniul construcțiilor, au decis să se lanseze pe cont propriu. Am fost și suntem convinși că putem să ne punem amprenta în domeniul construcțiilor, atât celor rezidențiale cât și industriale.

ADA MASTER GRUP promovează mărci de calitate prin excelență din domeniul construcțiilor, special concepute pentru a oferi clienților săi garanția realizării proiectelor întreprinse. În plus, ADA Master Grup oferă consultanță gratuită și le propune clienților soluții pentru a face cea mai bună alegere.

ADA MASTER GRUP activează în Roman și împrejurimi. Deținem un amplu portofoliu de lucrări, realizate la cele mai înalte standarde, cu materiale de cea mai bună calitate și o execuție ireproșabilă.
Conceptul după care se ghidează firma ADA MASTER GRUP este focus-ul pe nevoile clientului și adaptarea ofertei funcție de acestea. Ca fini cunoscatori a pieței construcțiilor industriale și a soluțiilor general agreate, suntem în masura să preluăm informația de la client, să îl consiliem să găsească cea mai buna varianta pentru nevoile sale și să construim oferta. Putem prelua clienți având deja un proiect de arhitectură.
Misiune:
Să transformam motto-ul nostru DACA ȚII LA CASA® în tot ceea ce facem, noi credem cu tărie că până acum am reușit. Vin în întâmpinarea acestei afirmații clienții noștri de până acum care au apreciat relația cu ADA MASTER GRUP.
Suntem constienți însă ca zi de zi trebuie să fim tot mai performanți și profesioniști și asta ne motivează să mergem mai departe.