Tablă fălțuită Faltz

W8
Tablă Fălțuită Click
Afiseaza tot

Descriere
Tabla fălțuită Faltz sau Panourile pentru învelitori plane Wetterbest Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale sau industriale, atât în zona de acoperiş, cât şi în cea de faţade.
Panourile tip tablă fălțuită Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional prin dublă-fălțuire, ceea ce înseamnă că au o durată de viață foarte mare și o siguranță sporită la infiltrații.

Materie primă : Oţel galvanizat la cald prevopsit
Grosime : până la 0,6mm
Strat protecție Zinc : 275 g/m²
Strat protecție vopsea : dublu vopsit 35 μm/35 μm
Pantă minimă la montaj : 3,5⁰

Instalare Tablă fălțuită Faltz
Panourile Wetterbest Faltz se montează pe structura acoperișului după instalarea sistemului de drenaj al apei pluviale. Se pot monta atât pe suport continuu (pat astereală) cât și pe structură ventilată (rețea sipci). În cazul montajului direct pe astereală se va folosi membrana anticondens ventilată (strat de difuzie multifilament).
La montajul pe rețea de șipci, distanța dintre reazemele orizontale nu va depăsi 300 mm.
Fixarea panourilor pe suport se realizează exclusiv în sistem ascuns prin folosirea clemelor fixe și mobile.
Montajul se execută pe pantă cu înclinația de minim 3.5⁰atunci când pe acoperiș nu există zone de intersecții (ex. dolie, coamă înclinată, pereți, etc) sau străpungeri (ex. cosuri fum, ferestre mansardă, etc) sau pe panta de 6⁰ până la 90⁰, pe majoritatea formelor de acoperiș.
Lungimea unui panou Wetterbest Faltz se măsoară din centrul zonei fixe determinată pe șarpantă. Astfel, atât deasupra cât și dedesubtul zonei fixe panoul poate avea maxim 15 m

Va stam la dispozitie la