PLX DFPE

PXALM PX12AL
TECLADO
Afiseaza tot

Descriere
Tabla plana pentru faltuit
Tabla plana moale pentru acoperisuri faltuite.
Tabla pentru faltuit este un material fara varsta, elegant si versatil, ce poate fi astfel modelat incat sa satisfaca cele mai mari exigente in materie de invelitori.

Aceasta confera tablei plane Lindab calitati anticorozive superioare, o excelenta rezistenta la zgariere, precum si usurinta in intretinere. Combinatia dintre aluminiu si zinc - numita Aluzinc, aplicata ca strat de protectie otelului, da nastere unei suprafete de o stralucire metalica. Aceasta acoperire confera acoperisului o protectie la coroziune excelenta de-a lungul timpului, precum si o buna maleabilitate.
DFPE (DuraFrost) este acoperire speciala cu poliester de tip High Build structurat. Aspectul structurat se obtine pe parcursul procesului de intarire si astfel rezulta o suprafata mult mai rezistenta la zgarieturi in comparatie cu o suprafata neteda.

Grosimea stratului de vopsea este optimizata din punct de vedere al rezistentei la uzura, al rezistentei la intemperii si al costurilor scazute de intretinere. Pe partea inferioara a foii de tabla este aplicata o vopsea epoxidica de culoare turcoaz.


Grosime [mm]: 0.6
Dimensiuni standard role: 610 mm x 79 m; 1250 mm x 89 m
Dimensiuni standard coli: 1250 x 2000 mm
Acoperire galvanica: Zn 350 g/m2
Acoperire organica:
- fata superioara: DFPE
- fata inferioara: lac epoxy

Va stam la dispozitie la