Garantia Acoperisurilor

Daca ai ajuns la aceasta pagina, esti in postura de a-ti renova sau construi o casa.

Stim din experiente anterioare ca se intampla multe lucruri neplacute in lucrarile executate de “meseriasi”, cu repercursiuni asupra noastra, a clientilor. Daca am fost foarte norocosi si nu ni s-a intamplat personal, am aflat de experientele oamenilor din jurul nostru.
“Noi, la ADA MASTER GRUP, am auzit si am vazut montaje de proasta calitate realizate de “mesteri priceputi la toate”, care au mult de lucru datorita pretului foarte mic pe care-l solicita. Si pentru ca experientele clientilor nostri in aria lucrarilor de constructii i-au facut pe acestia, de multe ori, sa-si piarda rabdarea si increderea in produsul in sine, suntem dispusi sa ne asumam responsabilitatea lucrului bine facut.

Un produs bun merge mana in mana cu un montaj bun. Am rezolvat partea de produs bun si punem deasemenea accent pe un montaj de calitate, profesionist, care sa respecte instructiunile din ghidul de montaj . In acest fel, oferim clientului garantia unui pachet complet cu accent si pe servicii post-vanzare.

Suntem siguri ca te punem astfel la adapost de orice griji. De ce? Simplu. Pentru ca tu poti avea garantia lucrului bine facut cu minim de efort. Alegi sistemul complet de invelitoare impreuna cu montajul acestora si lucrurile merg ca pe roate.
Facem astfel un pas in fata si garantam clientilor nostri ca vor fi complet acoperiti in orice situatie.

Sau, daca nu esti, te preocupa acum acest subiect si urmeaza sa ai de-a face cu mesteri mai mult sau mai putin priceputi.