Bramac-set-solar-pentru-apa-calda-menajera
PREGATIRE APĂ CALDĂ

Un amestec de apă şi lichid de protecţie contra îngheţului este pompat în colector prin intermediul unui circuit închis, şi încălzit cu ajutorul energiei solare. Dacă temperatura din panou depăşeşte cu 5 grade temperatura din partea de jos a boilerului, staţia de pompare solară va fi pusă în funcţiune, pompând astfel amestecul înapoi în convector unde predă energia acumulată. În acest fel se încălzeşte apa din boiler, în timp ce amestecul menţionat anterior este din nou pompat în colector.

Bramac setul solar, soluţia completă pentru un aport de apă caldă optimal:

Setul Bramac compact pentru apă caldă menajeră, este soluţia completă pentru producerea de apă caldă menajeră cu ajutorul energiei solare gratuite. Performantul schimbător de căldură, transferă energia acumulată de Panourile solare Bra- mac, în boilerul de apă potabilă. Staţia de automatizare solară şi unitatea de control încorporată (UCI), garantează o viteză ridicată de raspundere la comenzi şi o utilizare facilă pentru beneficiar. Cu ajutorul sistemului solar Bramac veţi beneficia de apă caldă gratuită şi nepoluantă.

CALITATE PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU PENTRU CERINŢE RIDICATE:

Setul solar compact Bramac, pentru apă caldă menajera este facut să reziste la cele mai înalte solicitări, designul şi durabilitatea sunt combinate cu un excelent raport calitate-preţ. Atât pentru varianta de boiler de 300, 400 cât şi pentru cea de 500 de litri, cifrele de eficienţă vorbesc de la sine.

ARGUMENTE PRO – SETUL SOLAR COMPACT BRAMAC PENTRU APA CALDĂ
  • staţie solară cu racorduri montate si supapă de presiune integrată
  • schimbător de tempertură cu suprafaţă mare
  • 2 straturi emailate cu anod de magneziu
  • montaj rapid şi utilizare facilă
  • 5 ani garanţie
  • design atrăgător
  • un produs marca Bramac Solar