APORT ÎNCĂLZIRE

Instalaţiile combinate pentru apă caldă menajeră şi încălzire asigură casei aportul necesar de energie în perioada de trecere (primăvară – toamnă). Cea mai bună premisă pentru un aport eficient la căldură este o construcţie ergonomică unde instalaţiile de încălzire reuşesc să facă faţă fiind reglate la intensitate minimă.

Un pas spre independenţă energetică

Pregătirea apei calde menajere se realizează la cel mai ridicat nivel de igienă, datorită principiului de curgere prin serpentină. Boilerul cu stratificare compact, asigură o caldură confortabilă şi instantă, astfel căldura este pusă la dispoziţie, putând fi folosită imediat şi eficient. Staţia solară prefabricată , cu automatizare inclusă, vă garantează o funcţionare rapidă a instalaţiei şi o utilizare facilă pentru proprietar.SIMPLU ŞI COMPLET, PRIN SEGMENTAREA DE PRIMĂ CLASĂ A ENERGIEI SOLARE

Bramac – Sistemul igienic pentru apă caldă menajeră Compact este la fel de multilateral, ca şi diversele sale modalităţi de utilizare, deorece încălzeşte apa până la 95° C şi în acelaşi timp susţine semnificativ aportul la încălzire. Acest sistem convinge şi prin raportul calitate- preţ şi timpul scurt de montaj.

ARGUMENTE PRO:
  • sistem stratificat de încărcare pentru căldură în mod instant.
  • apă caldă menajeră igienică şi lipsită de bacterii
  • toate componentele care au contact cu apa sunt din oţel inodxidabil
  • staţie solară prefabricată cu automatizare montată şi aerisitor integrat
  • montaj rapid şi utilizare facilă
  • 5 ani garanţie