Lindab - clădiri ușoare

Cladiri usoare

Cladirile ușoare sunt clădiri personalizate construite cu structură metalică, ideale pentru aplicații industriale și comerciale: centre logistice și de distributie, depozite, fabrici de producție, puncte de vânzare cu amănuntul, clădiri sportive și recreative. Cladirile furnizate de ADA Grup sunt disponibile cu termene de livrare foarte scurte.


 

Cladiri usoare structura

Structura
Clădirile metalice complete sunt alcătuite din invelișul exterior cu structură primară, pereți, acoperiș și accesorii. Toate componentele pot fi în combinații individuale, precum și cu alte materiale de construcție ca sticlă sau beton.


 

Cladiri usoare accesorii

Accesorii
Numeroase accesorii – precum trape de fum, panouri translucide, dispozitive de trecere prin acoperiș sau porți – sunt disponibile pentru cladirile furnizate de ADA Grup. Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse de înaltă calitate, care se îmbină perfect cu sistemele noastre de pereți și acoperiș.


Cladiri usoare plansee

Planșeu
Mezaninele sunt o componentă importantă a multor clădiri industriale și comerciale, atât pentru că se potrivesc ca soluție pentru tehnica modernă de depozitare, cât și pentru că permit eficientizarea fluxurilor de producție și utilizarea optimă a spațiului, când vine vorba de dispunerea utilajelor de producție.


Cladiri usoare structura1

Elemente structurale
Structura din oțel este alcătuită din stâlpi și grinzi construite din profile sudate sau laminate la cald, iar panele de acoperiș și riglele de pereți din profile galvanizate, produse prin îndoire la rece.


Cladiri usoare acoperiș

Acoperiș
Acoperișul conferă clădirii performanța în timp și asigură o etanșare perfectă. Acoperișul este ușor de montat, oferind soluții economice și atractive. Acoperișul clădirilor oferite de ADA Grup este ușor de întreținut și este disponibil cu o gamă largă de accesorii.


Cladiri usoare pereti

Pereți
Pereții clădirilor oferite de ADA Grup reprezintă o soluție economică, funcțională și durabilă. Pereții pot fi montați ușor și rapid și sunt ușor de întreținut. Pereții oferă izolație termică înaltă și sunt disponibili împreună cu gamă variată de accesorii.