Lindab LT - ferestre de mansardă

Lindab LT 03

Descriere

​Ferestrele de mansardă Lindab LT îmbină funcțiile de bază ale unei ferestre de mansardă cu un design de ultimă generație pentru a oferi o soluție accesibilă, ușor de folosit în orice proiect.
Ferestrele au cadru subțire pentru aspect mai luminos de la interior și cercevea articulată median, ambele confecționate din lemn de pin nordic stratificat, cu protecție fungicidă, lăcuit și fără noduri pe suprafețele vizibile.
Forma specială a cercevelei oferă cu până la 10% mai multă lumină în comparație cu produse similare.
Deschiderea se face de la partea inferioară pentru a permite operarea ușoara și confortabilă, pentru a închide fereastra etanș dar și pentru a asigura ventilare pasivă în două poziții secundare de blocare.
Ferestrele asigură o bună izolare termică prin folosirea unui vitraj de 24 mm (structura 4-17-3), cu strat LowE pe geamul interior și interspatiu umplut cu Argon.

Lindab LT 09
Ferestrele de mansardă se aleg în funcție de dimensiunile, forma și destinația camerei, cantitatea de lumină necesară și, nu în ultimul rând, panta acoperișului. Camerele de zi sau spațiile comune vor avea nevoie de până la 10% suprafață vitrată, raportat la podea, în timp ce pentru un dormitor, procentul poate scădea până la 7-8%.
Iluminarea corectă presupune dispunerea ferestrelor de mansardă echilibrat, pe toată suprafața acoperișului.Lindab LT 02
Ferestrele de mansardă pot fi montate pe acoperișuri în pantă cu inclinație între 15° și 90°. Pentru a fi folosit la potențial maxim, ferestra va avea o înălțime de 110 cm la parapet în timp ce partea de sus a acesteia ar trebui sa fie la cca. 190-210 cm de la podea. Astfel montată, fereastra de mansardă ne va oferi lumină, aer proaspăt și o imagine panoramică asupra exteriorului. În cazul camerelor înalte, putem obține un plus de confort și o lumină uniform distribuită folosind ferestre de mansardă cu rol de luminatoare.
Lindab LT Pante
Lindab LT 04

finisaj incorect / finisaj corect

Topline Rainline Dabas Sorhazak, Hungary
Fereastra de mansardă trebuie să fie montată cu ajutorul ramei potrivite. Ramele de etanșare din gama Lindab LT asigură montarea ferestrei mai jos, în linia acoperișului, aspect ce îmbunătățește izolarea termică și oferă o imagine elegantă a ansamblului. Ramele se livrează în ambalaj separat, fac instalarea ușoară și asigură o fereastră 100% etanșă.Ansamblul a fost testat pentru etanșeitate la aer și apă în cele mai severe condiții de mediu.Lindab LT 08
Lindab LT rama
Lindab LT 05Produse în sistem certificat de management ISO 9001:2008, la cele mai înalte standarde în domeniu, din materii prime atent selecționate, ferestrele de mansardă din gama Lindab LT sunt facute să reziste. Confortul și siguranța ta sunt prioritatea noastră! De aceea îți oferim 10 ani garanție pentru pachetul format din fereastra de mansardă și rama de etanșare potrivită.Topline Rainline Dabas Sorhazak, Hungary