Lindab Topline - acoperișuri din țiglă metalică

Lindab-Topline
Acoperişul din ţigle metalice de la Lindab este durabil şi elegant, conferind un aspect excelent construcţiilor moderne, dar în acelaşi timp se integrează plăcut şi armonios în arhitectura clădirilor vechi.


Țigla metalică Lindab îmbină aspectul clasic de tiglă cu rezistența oțelului pentru o protecție de lungă durată. Acoperișul va avea capacitate portantă ridicată și veți scăpa de grija țiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusă, de numai 5kg/mp, generează economii importante la realizarea construcției; țigla metalică Lindab fiind soluția ideală pentru acoperișuri noi și renovări. Profilul înalt al țiglei metalice Lindab și suprapunerile speciale ale panourilor asigură protecție 100% la infiltrații chiar și pentru acoperișurile cu panta mică de până la 14%.

Ai libertate deplină de alegere: 9 profile distincte, culori clasice pentru acoperiș sau nuanțe moderne, mai multe variante de acoperire finală cu strat lucios sau mat, o gamă largă de accesorii; toate acestea pentru un acoperiș frumos și eficient, pregătit să protejeze generații întregi de-acum înainte.

Modele de țiglă Lindab Topline

Lindab-Topline-modele

Diferite variante de acoperire

Acoperirea finală pe bază de poliester menţine culoarea ca nouă pe toată durata de viaţă a acoperişului. Stratul de poliester lucios conferă strălucire acoperişului şi totodată previne formarea muşchilor sau lichenilor. Poliesterul mat îi dă acoperişului o notă de eleganţă clasică. High Build Poliester este o variantă de acoperire ce oferă pe lângă strălucire expresivă, o protecţie anticorozivă superioară şi o excelentă rezistenţă la zgâriere.

Acoperire de durată într-o gamă variată de culori

Culoarea acoperişului se va menţine ca nouă vreme îndelungată graţie acoperirii finale pe bază de poliester. High Build Poliester este o soluţie inovatoare de acoperire – o combinaţie de straturi succesive de protecţie şi granule speciale, ce oferă calităţi anticorozive superioare şi o excelentă rezistenţă la zgâriere. Acoperirea HBPE este recomandată zonelor cu grad ridicat de poluare.

Această gamă de culori este generală şi poate suferi modificări. Pentru informaţii de actualitate, te rugăm să consulţi reprezentanţii ADA Grup.

Lindab-Topline-culori

Rezistența țiglei metalice Lindab a fost testată în condițiile climei aspre din Scandinavia. An de an, tot mai multi utilizatori aleg Lindab pentru acoperișul casei lor pentru că apreciază calitațile estetice ale tiglei Lindab și iși doresc o soluție pe termen lung pentru acoperișul lor.

Oțelul are, fără îndoială, avantaje remarcabile

Reducerea costurilor, timpul înseamnă bani, rezistenţă în timp – acestea sunt conceptele la ordinea zilei. Când alegi oţelul de la Lindab pentru acoperişul tău, construieşti economic şi durabil, fără a compromite însă aspectul estetic ori funcţionalitatea.


Contactează-ne! +40 722 712 252

Trimite e-mail!