Lindab Safety este un sistem potrivit pentru toate tipurile de acoperișuri și întrunește normele de siguranță în vigoare.

Lindab Safety este un sistem sigur, ușor de utilizat și te ajută să reduci costurile.


Grilaje parazăpadă

Lindab-Safety-grilaje-parazapada

Grilajele de parazăpadă sunt alcătuite din grătare cu lungimea standard de 2,5 m și înălțimea de 190 mm și console de fixare pe învelitoare.


Parazăpezi tubulare

Lindab-Safety-parazapezi-tubulare

Parazăpezile sunt obligatorii pentru acoperișurile a căror înclinație este mai mare de 1:8. Sistemul de parazăpezi tubulare Lindab Safety este compus din console de fixare pe învelitoare și una sau două țevi cu diametrul de 32 mm și lungimea standard de 3 m.


Scări verticale

Lindab-Safety-scari-verticale

Scările verticale sunt fabricate conform standardului RT 85-10709. Țevile care alcătuiesc cadrul scărilor au formă ovală și dimensiunea 25×45 mm iar treptele sunt rotunde și au diametrul de 25 mm. Cadrul este alcătuit din elemente extensibile de la 1.2 pana la 4.2 m lungime, iar lățimea este de 400 mm. Distanța între trepte este de 300 mm. Treptele sunt fixate de cadrul scărilor cu nituri, celelalte conexiuni fiind făcute cu șuruburi.


Scări de acoperiș

Lindab-Safety-scari-de-acoperis

Scările de acoperiș sunt utilizate ca și extensii ale scărilor de perete și/sau ca pasarele pentru acoperișuri. Scările de acoperiș sunt construite conform standardului EN 12951. 


Sisteme de siguranță verticale
și orizontale

Lindab-Safety-sisteme-de-siguranta-verticale-si-orizontale

Aceste sisteme sunt utilizate la clădirile rezidențiale și industriale pentru a preveni căderea de pe scară sau de pe pasarelele montate pe acoperiș. Sistemele de siguranță sunt conforme cu standardele EN 353-1 si EN 364:1992.


Pasarele

Lindab-Safety-spasarele

Grilajele pentru pasarele sunt fabricate din oțel galvanizat. Grilajele au lungimea standard de 3000 mm și lățimea de 350 mm. Înclinația pasarelei poate fi ajustată, cu ajutorul consolelor pe care se montează, în funcție de înclinația acoperișului.


Culori standard

Lindab-Safety-culori