Lindab Roca - acoperișuri din țiglă metalică cu granule minerale

Lindab-RocaAvantajele țiglelor Lindab Roca:

• elegante și rezistente,
• Pentru construcții noi și renovări,
• ușor de montat și întreținut,
• greutate redusă,
• culori naturale,
• garanție extinsă,
• calitate superioară.


Lindab Roca este un sistem complet de învelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea continuă a formei ţiglelor şi a tehnologiilor de acoperire pentru a obţine învelitori cu comportare impecabilă la acţiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în acelaşi timp aspectul învelitorilor tradiţionale.

Lindab Roca îmbină rezistenţa mecanică superioară, elasticitatea şi supleţea oţelului cu durata sporită de viaţă dată de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică şi aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Ai libertate deplină de alegere pentru că Lindab îți pune la dispoziţie cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena şi Roca Rustica în 10 culori standard şi 10 combinaţii pastelate. Oricare ar fi alegerea ta, noul acoperiş Lindab Roca va fi rezistent, atractiv şi îţi va proteja casa pentru mult timp de acum înainte.

Modele și culori de țiglă Lindab Roca

Lindab-Roca-modele

Lindab-Roca-Toscana

Roca Toscana

Este alegerea ideală pentru case cu arhitectură mediteraneană, forma profilului reproducând modelul olanelor caracteristice acoperișurilor Italiei dar nu numai.

Lindab-Roca-Serena

Roca Serenaa

Reproduce într-o formă inedită modelul țiglelor profilate, fiind modelul potrivit pentru construcții cu arhitectură modernă.


Lindab-Roca-Madera

Roca Madera

Inspirat de acoperișurile din șindrilă, caracteristice cabanelor de munte, este alegerea perfectă pentru un acoperiș rezistent, în culori sobre.

Lindab-Roca-Prestige

Roca Prestige

Combină într-un mod fericit rezistența unui acoperiș nou cu șarmul țiglelor vechi, înnobilate de vreme.