Un sistem inteligent

Datorită designului său inteligent, Lindab Rainline a devenit sistemul de jgheaburi şi burlane preferat al celor mai mulţi tinichigii. Modul perfect în care se îmbină toate elementele şi accesoriile sale, precum şi calitatea sistemului per ansamblu garantează o instalare rapidă şi o bună funcţionalitate pentru vreme îndelungată.

Disponibil în mai multe dimensiuni ale jgheaburilor şi burlanelor şi având o gamă extinsă de componente, sistemul oferă soluţii de drenaj pluvial pentru orice tip de clădire, fie aceasta mare sau mică, clasică sau contemporană. De fapt, odată instalat sistemul Lindab Rainline, nu va mai fi cazul să-l înlocuieşti. Asta, bineînţeles, dacă nu vrei cumva să schimbi aspectul casei tale cu o nouă culoare!

Potrivire perfectă

Fiecare element component al sistemului Lindab Rainline a fost proiectat şi fabricat la cele mai înalte standarde de calitate şi cu limite minime de toleranţă. Rezultatul este un sistem în care componentele se îmbină între ele cu cea mai mare precizie.

Respectă standardele în vigoare

Sistemul Lindab Rainline este rezultatul îndelungatei experienţe dobândite de tinichigiii şi specialiştii în prelucrarea oţelului din numeroase ţări. Şi se supune normelor europene existente în domeniu.

O gamă completă de componente

Lindab-Rainline-componente

O gamă largă de culori

Lindab-Rainline-culori