Lindab Artline - acoperiș fălțuit

Alege un acoperiş ce îţi oferă posibilităţi nelimitate

Tabla plană moale este un material fără vârstă, elegant şi versatil, ce poate fi astfel modelat încât să satisfacă cele mai mari exigenţe în materie de acoperişuri, fiind deja apreciat de mai multe secole. Acoperişul cu tablă plană se remarcă printr-o mare uşurinţă în întreţinere şi are o frumuseţe naturală, aşa că îţi va fi mai mare dragul să-l priveşti pentru mulţi ani de acum înainte.

Cînd alegi acoperişul fălţuit de la Lindab nu înseamnă doar că vei avea o clădire ce se va integra armonios în cadrul existent, fie că vorbim de case vechi, de clădiri clasate ca monumente istorice sau de arhitecturi ultramoderne. Înseamnă şi că vei avea acces la cunoştinţele şi suportul nostru, pentru ca munca ta de proiectare şi construcţie să fie mai uşoară şi mai precisă.

Lindab-Artline-flexibilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei plane pentru acoperişuri fălţuite este flexibilitatea. Tabla plană moale de la Lindab este extrem de maleabilă, fiind potrivită atât pentru acoperişurile clasice cât şi pen- tru cele cu design inovator, lăsând astfel arhitecţilor libertate deplină de exprimare.

Plin de culoare şi rezistent în timp

HB Poliester reprezintă o acoperire rezistentă dintr-un strat extra-gros de poliester, aplicată tablei de oţel zincată la cald. Această acoperire oferă o protecţie anticorozivă de lungă durată şi face ca întreţinerea frecventă să devină de domeniul trecutului. De accea, Lindab îţi oferă o garanţie generoasă de 15 ani.

High Build Poliester (HBPE) este o soluţie inovatoare de acoperire - o combinaţie de straturi succesive de protecţie şi granule speciale, ce coferă tablei plane Lindab calităţi anticorozive superioare, o excelentă rezistenţă la zgâriere, precum şi uşurinţă în întreţinere.

High Build Poliester (HBPE) este o soluţie inovatoare de acoperire – o combinaţie de straturi succesive de protecţie şi granule speciale, ce coferă tablei plane Lindab calităţi anticorozive superioare, o excelentă rezistenţă la zgâriere, precum şi uşurinţă în întreţinere.

Strălucire argintie de lungă durată

Combinaţia dintre aluminiu şi zinc – numită Aluzinc, aplicată ca strat de protecţie oţelului, dă naştere unei suprafeţe de o strălucire metalică. Excelenta protecţie anticorozivă îţi va ţine la adăpost acoperişul pentru mulţi ani de acum înainte.

Acoperirea Aluzinc conferă acoperişului o protecţie la coroziune excelentă de-a lungul timpului, precum şi o bună maleabilitate. În plus, stratul subţire de polimer potejează suprafaţa de urmele de degete şi elimină riscul de coroziune din cauza zgârieturilor ce pot apărea în timpul montajului.

Acoperirea Aluzinc conferă acoperişului o protecţie la coroziune excelentă de-a lungul timpului, precum şi o bună maleabilitate. În plus, stratul subţire de polimer potejează suprafaţa de urmele de degete şi elimină riscul de coroziune din cauza zgârieturilor ce pot apărea în timpul montajului.

O gamă completă de culori

Lindab-Artline-culori