Lindab - acoperiș fălțuit SRP Click

Cu Lindab SRP Click, o variantă accesibilă a acoperișului fălțuit tradițional, îmbini profilele printr-un singur clic, fără scule speciale, și obții un acoperiș trainic și elegant, amintind de linia acoperișurilor solide de altă dată. SRP Click de la Lindab se recomandă pentru acoperișuri cu o pantă de minimum 14 grade. Se potrivește majorității tipurilor de acoperișuri și este perfect în cazul suprafețelor simple.

SRMax este un profil similar cu SRP Click, dacă luam în calcul aspectul exterior, însă modul de fixare este diferit. SRMax se prinde în structura acoperișului cu agrafe speciale de fixare și poate fi folosit fără înbinări pe lungimi de până la 50 m. O altă diferență semnificativă este faptul că SRMax se poate monta pe acoperișuri a caror panta este de minim 5 grade.

O gamă largă de culori

  • Poliesterul lucios (PE) reproduce fidel imaginea unui acoperiş clasic
  • Poliesterul mat (MPE) este o acoperire specială ce elimină reflexele metalice şi oferă un plus de distincţie acoperişului tău
  • High-Built Poliesterul (HBPE) are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50 mu, conferă o rezistenţă bună a culorii şi protecţie ridicată împotriva coroziunii şi zgârieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pen- tru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicată.

Lindab-SRP-Click-culori